полезни статии

Премахнете отметката от това поле, за да спрете снимките да се отварят, когато свържете iPhone

Снимките всъщност са доста добри, но не са за всички. Ако не искате да се стартира автоматично всеки път, когато свържете устройството или камерата на iOS, трябва само да премахнете отметката от едно поле.

Процесът е супер лесен:

  1. Свържете вашия iPhone, iPad или камера
  2. Изберете вашето iOS (или камера) устройство в раздела Импортиране
  3. Премахнете отметката от квадратчето с надпис „Отваряне на снимки за това устройство“

Това е, всички сте готови.