интересен

Какво всъщност се случва, когато блокирате някого на вашия iPhone

IPhone има вградена функция за блокиране, но замисляли ли сте се какво точно се случва на другия край, когато блокирате някого? MacRumors решиха да го разберат.

Първо, когато блокиран номер се опитва да ви изпрати текстово съобщение, то няма да премине и те вероятно никога няма да видят „доставената“ бележка. От своя страна, няма да видите изобщо нищо. Що се отнася до телефонните обаждания, блокирано повикване отива директно към гласова поща. Накрая ще получите специална папка „блокирани съобщения“ във входящата ви поща за гласова поща, ако те оставят съобщение, но няма да получите известие, което са ви обадили.

Какво се случва, когато блокирате някого на вашия iPhone? | YouTube