интересен

Как да изтриете профила си в Google+

Ако искате да продължите да използвате Gmail и останалите инструменти на Google, но искате да изхвърлите Google+, AddictiveTips показва простите стъпки за премахване на функциите на социалната мрежа от вашия акаунт в Google.

Процесът е бърз и прост:

  1. Влезте в своя акаунт в Gmail и щракнете върху иконата на потребителския ви профил в горната дясна част на прозореца.
  2. Кликнете върху „Акаунт“ и отидете на раздела „Инструменти за данни“.
  3. Потърсете „Управление на акаунти“ и щракнете върху връзката до него, която гласи „Изтриване на потребителски профил и функции в Google+“.
  4. Трябва да видите страница за потвърждение за изтриване. Ще ви попита дали е добре да изтриете това, което се нарича вашият „потребителски профил в Google“. Прегледайте подробностите какво ще се случи, когато изтриете потребителския си профил в Google и се уверете, че знаете какво премахвате. Когато сте готови, поставете отметка в квадратчето до „Задължително: Да, разбирам, че изтривате потребителския профил в Google за„ Вашето име ““ и кликнете върху „Премахване на избраните услуги“.

Това е всичко необходимо. Имайте предвид, че премахването на потребителския ви профил в Google+ от профила ви в Google може да повлияе на вашите коментари и взаимодействия в YouTube. YouTube използва вашата информация в Google+, така че бъдете готови. Ако не искате да изтриете целия си потребителски профил, можем да ви помогнем поне да попречи на Google+ да поеме изцяло всичките ви Google Apps.

Как да премахнете Google+ от профила си в Google | AddictiveTips